Party!

Snabb uppdatering:)

Igar kvall akte jag o torsten ut till en svensk familj har for de hade en dotter som ar i min alder o hon skulle visa mig nattlivet har i stan.. Sa nar vi kom dit at vi lite o efter det gick vi o gjorde oss i ordning for party:) Sen bar det av in mot stan!
Vi var forst pa en privat fest med massa folk o mycket dans.. I borjan vart det ganska lugnt men efter att jag o Mysan som hon heter delat pa en hel flaska jagermeister blev det lite roligare.. hehe.
Vid tolv tiden fortsatte vi ut till nattklubbarna, gud assa har ar typ som en party gata med bara massa klubbar pa rad! Saa kul!

My first night out - soo nice:)

Ikvall blir det nog samma sak skulle jag tro.. Men inte samma sak utan er dar hemma=/ SAKNAR!!!
Lagger ut lite bilder senare.


/Love Tinna

Skont vader fast hemlangtan!

Idag har det precis som alla utom tre dagar sen jag kom hit varit soligt, varmt o svettigt :P men ganska skont!

Igar vart jag o Torsten ute pa townsville cross klubb o tranade.. jag har blivit medlem dar nu. Det var en fin bana men lite annorlunda fran hemma i sverige, har ar det hart o lite mer som supercross.. hopp, svang, hopp, svang, dubbel osv men det ar precis vad jag behover trana pa sa det ar helt perfekt:)

Idag sa gjorde vi lite arenden o jobbade lite i formiddags. Jag fick limma fast heltackningsmatta i ett av hans hyreshus, ah vad ackligt dar var.. myror o sant har manga inne har :O fast det ar ju inte han som ager huset egentligen som tur ar men vi tyckte att vi fick fixa mattan innan nasta hyresgast skulle komma o titta.. uusch!

Sen blev det battre:) nar vi kom hem fixa vi hans pool sa bada jag lite! Riktigt nice, men man maste gora det pa eftermiddagen for solen ar for stark mitt pa dagen sa da kan man fa jatte mycket cancer om man solar for har ar ett stort ozon hal ovanfor townsville just - darfor alla ar vita har o inte solar.. Bara dumma turister :P haha


 


Men trots allt underbart har har jag riktigt mycket hamlangtan!




! - Who knows what you'll see when you see someone else's point of view?

New bike to ride:)

Idag har vi gjort lite arenden sen korde vi till en yamaha butik for o kolla lite. Sen helt plotsligt ar vi pa vag hem med en sprillans ny Yamaha 250f -08 + hjalm, stovlar, klader, handskar, glasogon o skydd allt nytt o jag fick valja vad jag ville :D kan det bli battre? Snacka om bortskamd jag kanner mig, ar sa glad o chockad sa jag vet inte vart jag ska bli av! Tank att jag bara fick det av min farbror. Haha

Har testat den redan en svang i ett bostads omrade :P

   




/Love Tinna

The paradise

Jaha da vart man framme i Australien o det bara regnar (om det gladjer nagon annan :P haha)
Nu ar det torsdag kvall har o jag har precis kommit till townsville dar jag ska bo.. Ar jatte trott o i jetlag for vi ar ju 9 timmar fore here down under. Nar jag kom igar morse korde vi o hamta upp Elin o Markus - tva backpackers ocksa fran sverige. Super trevliga! Dom har vart med mig o Torsten nu i tva dagar o akt runt o tittat pa saker.
Igar sag vi: Fikon trad som vart as stora, en pellikan, ett jattefint vattenfall o en kristallgruva o allt var uppe pa tablelands (liksom en annan varld 1000 meter uppe pa bergen) sen idag har vi vart pa krokodil-sightsing:) Helt underbart fast det har regnat en del o ar bara 25 grader pa kvallen :P

Ska forsoka lagga in lite bilder sen o ni kan lasa mer pa www.resedagboken.se

I morron vet jag inte vad vi ska gora men andra planer for framtiden ar att vi ska: aka vattenskidor en gang i veckan, aka pa en djurpark o klappa kangrur o koalabjornar, snorkla o dyka pa korallrevet, aka o titta pa cross sen i borjan av nasta vecka ska jag ta motorcyckel kort:) fast allt ar ju sa svart har nar man kor pa fel sida vagen o gor allt tvart om typ :P haha Hoppas pa att flyga en runda till sidney o sen kommer Elin o markus ner till townsville om tre veckor nar dom jobbat lite..!

Saknar alla dar hemma JATTE mycket redan!
Slelin tack alskling for det fina inlagget du skrev, saknar ocksa att prata varje dag men ska ringa sa snart jag kan! Love you<3
Martin det gar inte att beskriva saknaden efter dig! ar sa tomt att sova ensam o att inte ha nagon att somna in med!
Love you<3

Villa att alla ska komma hit ner sa jag slipper sakna..  Har ar sa varmt o skont - 28 pa natten o 33 grader pa dagen. Lagom? Absolut!!!
Men fan vad grodorna utanfor fonstret ar jobbiga!=/ Kommer sakert ha svart att sova trots jag ar trott sa jag kan sitta o sova!

Fran flygplanet


Fikon trad. (Det behovs 24 manniskor for att na runt)
<-- Pellikan:)

Vattenfall i Milaa Milaa


Pa vag hem till townsville - fin utsikt o McDonalds drive in sen at vi pa en filt pa trotoaren:)





! - Everyone looks at the world from a different point of view

Min älskade Tinna

Så nu var det den datumen jag inte sett fram emot, dvs den 11 November.
För idag åkte min bästaste vän till Australien och ska befinna sig där i 4 månader framåt.
Jag kommer verkligen inte se dig förrän i Mars hjärtat.. Känns helt hemskt..
Kan inte ens prata vaje dag längre.. TOMT..
Men igår hade vi en hejdå dag.. :)
Jag hjälpte dig o packa och prata om resan.. Mysigt..
Kom fram till att kanske lilla jag ska kommer ner o hälsa på i en månad.. :)
Men får se vad som händer..
Tinnas dag idag har varit jäktad kan jag säga och nervös! Men de förstår man..
Men jag skickade med henne en skyddsängel som e helt underbar och som heter Kenya.
Så ni behöver inte var oroliga, Kenya har koll på henne.. ;) Haha
Tinnisen åkte från Danmark nu i kväll och har 28 timmar framför sig innan hon är framme.
Vi höres i över morgon mitt Hjärta och va rädd om dig!
Jag saknar dig otroligt mkt redan.
/ Slelin


Party

Hello!
Ikväll blir det lite avskeds party här eftersom jag åker i över morgon:)
så nu väntar jag bara på att pappa ska bli klar i duschen sen ska jag in o fräscha upp mig lite :P
Har vart hos kiropraktern idag o knäckt ryggen lite så nu har jag sån "träningsvärk" att jag knappt kan röra mig! Hehe får lätta upp med lite alkohol ikväll!




! - Allt som är roligt är kul=)

38,5 grader

Ännu en ledig dag och resfebern = 38,5 grader!
Ska gå morgon promenad sen åka o simma. Måste göra av med den goda efterätten vi hade igår.. Vet inte riktigt vad det heter men det är typ som cheescake fast godare!:) Igår hade jag och Martin världens mysigaste kväll också, han var vaken:D

I morron är det fest o på lördag är det bio! =)


Nu hade jag verkligen inget annat kul att berätta så jag tror att jag går o käkar frukost så jag kan börja på dagens sysslor sen.
(Har nyss skrivit av receptet på kladdekaka fall man inte har det i australien, HAHA)









! - Pegga upp dig!

pic's

Vår räddnings skylt:)
 

Snygga i nörd brillorna va!? haha
  

För krök hos Slelin i hennes nya lya..
   


     
Fler som ville dölja sin identitet :D

ojobbande dag :(

Idag ska jag åka o simma, äta lunch med mammsen, hälsa på farmor o låna resväska, åka till mormor o morfar (&Gustav) och sist men inte minst ska jag till trend o hämta två gasvirar! HAHAHA vet ju inte hur det stavas men men skit samma..

Tror jag ska försöka lägga in lite bilder på brandkvinnorna från i lördags sen ikväll också om jag kommer överens med mina kamera :P


Tjao!

Måndag - Snart vinter!

Jepp ännu en tråkig måndag o snart är det vinter. Dom har ju sagt att det ska komma snö till helgen, hade jag tyckt vart roligt om det kom lite innan jag åkte! Nu är det verkligen bara 6 dagar kvar tills jag åker. Kollade på film igår med Martin, han somnade som vanligt hehe men jag kollade klart.. Kom till att tänka på hur mycket jag tycker om honom o alla andra här hemma så blev jag lite ledsen:( Men jag kommer ju i och för sig hem igen känns mest jobbigt ju näe resfebern kommer men idag är den nog bara på 37,5 men kommer nog att stiga i veckan :P

Nej nu ska jag ta o laga lite mat så blir nog inte mer skrivit idag för sen ska jag faktiskt bara slänga mig framför tv:n :D

Ha de!





                                                                                                                                      ! - it's hard to leave the one you love..

En björn!

I mitt nästa liv vill jag bli en björnhona..

Om du är en björn kan du sova hela vintern. Du gör absolut ingenting i sex månader.
Det kan jag leva med!

Före du går i ide, måste du äta tills du rullar i princip.
Jag kan leva med det också!

Om du är en björn föder du två barn (lika stora som en valnöt) och det medans du sover. När du vaknar är det halvvuxna, mjuka och urgulliga ungar.
Det kan jag definitivt leva med!

Om du är en björnmamma, vet alla att du menar allvar. Du slår ner alla som plågar dina ungar. Om ungarna dina inte uppför sig - slår du ner dom också.
Jag kan leva med det!

Om du är en björn FÖRVÄNTAR sig din make att du morrar när du vaknar. Han FÖRVÄNTAR sig också att du har håriga ben , dålig anderdräckt o överflödigt kroppsfett!

JAPP, jag vill bli en björn!!

Halloween

9 dagar kvar!
Börjar nog få resfeber..



jaha halloween lördag idag.. O fest ikväll. Jag, Elin, Sanne o Emma ska vara brannmän :D Man skulle ju liksom inte vara sig själv och det är vi ju inte då. Vi brukar oftast starta bränder, särskillt Sanne så het som hon är :P
Det ska iaf bli riktigt kul att få träffa sina vänner o gå på party o (kanske) dricka LITE!

Idag har jag också gjort mitt första "modell jobb". Det vart roligt men lite ovant kanske hehe.. Här var iaf en riktig fotograf som tog kort. Vi blev ganska nöjda med bilderna faktiskt, särskillt för att vara första gången. Om detta hade kunnat leda till något bra är det lite av en dröm som skulle bli sann. Fast man mest får lite kramp i benen :P
Tyvärr får jag inte lägga ut bilderna hur som helst om dom kanske ska säljas sedan!

Ska skriva en sak till men det kommer ovanför detta inlägget..

Ha en lugn men jävligt rolig halloween!=)

RSS 2.0