Valborg

Ja då är våren här o det är dags att fira valborg:)
Ikväll ska vi ha massa folk hemma o Rebecca o Slelin kommer till mig sp ska vi börja där sen åker vi vidare till Danne ponken, ska bli kul att träffa alla igen!! Efter det blir det nog björka loga med Slelin o Rebecca kanske någon mer alla ska ju dit ju:) Blir nog en kul kväll!


Slutar och på vianor idag lite tråkigt ju men hoppas på att få komma tillbaka igen..
Fredag ska jag ta min första bild jag ska få betalt för, den är såld till Tyskland så ska bli spännande o se om det kan rulla in lite i modell branchen kanske! :P Ska ta några foton för USWE på måndag med men det är bara för kul, men dom kommer nog upp på internet så jag är lite nervös! hehe

På lördag ska jag o Martin på middag hos Anton & Carolin, ska bli väldans trevligt:)


image166
Trevlig Valborg





                                                                                                                                                                         Love Tinna

Sista helgen i April

Varför ska jag alltid vara så upp och ner? Skit jobbigt, måste börja träna snart tror det kommer kännas bättre då! Mitt knä börjar kännas bättre nu iaf så ska nog snart vara igång igen:)

Helgen har vart mys pys.. i fredags efter jobbet körde jag och Joanna till Slelin satt bara o snacka o drack milkshake:P Mmm.. Då bestämmde jag o Joanna att vi kanske ska flytta ihop:) Ska kolla på lägenhet i Hörby.. Jag vet Hörby liksom men alla bor ju där:) Får nog ta en liten koll på min budget också bara haha. Ska ju sluta på Vianor på onsdag sen får vi väl se vart jag ska jobba:S
På lördagen jobbade jag till halv sex sen var det bara hem fort för att byta om o fixa till sig lite sen till Hörby igen på förfest hos Sofie innan vi gick vidare till Valvet på Ladys night med manliga strippor:S Var faktiskt inge vidare haha. Sen bar det av vidare mot jägers där skulle ju E.M.D och madame Basha vara. Frågade faktiskt en fråga till henne haha:P Annars var inte jägers heller någon hit..
Enda som var bra den kvällen är att jag o Martin är förklarade som flickvän o pojkvän nu<3 :P
Dagen efter åkte vi till Sösdala o kolla på DM för min brorsa tävlade då! Gick bra för honom:) Sen åke vi hem till honom igen o red lite sen var det bra myslugn kväll..
Onsdag är det valborg så det blir första valborg jag firar på ett par år, har legat på sjukhus två valborgar i rad:P haha lite komiskt. Jag, Slelin, Joanna o Sanne ska till malmö men är inte överdrivet taggad på fest faktiskt:S Aja vi får se hur det blir. Det blir ju vad man gör det till!




Love Tinna

Mazda rx 8

Jaha då var det fredag igen & en hel vecka har gått. Tiden går så himla fort!
I tisdags var jag på akupunktur och healing, väldigt avslappnande faktiskt plus att man rensar tankarna:)
Sen i onsdags efter jobbet var jag och kolla på en FIIN bil - Mazda rx 8 röd:) Man blev ju väldigt sugen på att köpa den! Gick som f*n gjorde den också:D Sen fick jag ju hem o tvätta min egen så den kunde bli nästan lika fin :P Men det dammar så mycket på vår väg där hemma vid så den är nästan lika skitig igen..
Får börja spara till Mazdan nu! hehe

Ja o vad händer till helgen då..? ikväll ska jag bara ta det lugnt för jag ska jobba i morron sen på kvällen blir det partay med Elin, Sanne o Joanna:) Först blir det valvet där är det ladys night o sen jägers för dit kommer ju EMD! Dit måste man ju bara..
Skulle egentligen tävlat DM i Sösdala på söndag men har sträckt ut ett ledband i knäet o det vill inte bli bra så jag får nog hålla från crossen ett tag till:(




image164 image165



                                                                                                                                                                 Love Tinna

Find him



Find a guy, who calls you beautiful instead of hot.
Who calls you back when you hang up on him.
Who will stay awake just to watch you sleep.
Wait for the guy who kisss your forehead.
Who wants to show you off to the world when you are in your sweats.
Who holds your hand in front of his friends.
Wait for the one who is constantly reminding you of how much he cares about you and how lucky he is to have you. Wait for the one who turns to his friends and says, "..that's her!"

image162

 



                                                                                                                                                         Love Tinna


Vianor Express


Martin ♥ Tinna



Torsdag o ännu en dag avklarad på dårhuset Vianor express i Lund haha. Man skrattar iaf hela dagarna..

Thord Benny Karlsson (54): Högsta hönset som mest springer o pratar som alla andra är döva men gör inte för många handtag mer än om kaffekoppen o kivas med mig:P
Bengt (ca 55): Man kan tro att han är lite sur av sig men haha nej inte alls. När man sitter o pratar i telefon med kunder kommer han o sniffar en bakom örat eller står o gör grimaser med mina stora solglasögon o vianor kepsen bak o fram med knäppet uppknäppt:P Gillas o jävlas med Thord så mycket som möjligt!
Mange papegojan Nilsson (ca 45): Har inga tänder o rumpsvett så Bengt tyckte han behövde ett trosskydd mellan ballarna. HAHA. Skrämer alltid mig när jag sitter i telefon!
Baudin (26): Försökte elda upp mitt hår idag! Stod bakom dörren med en sprayflaska o tändare o satte fyr när jag gick igenom. Uh galning!:P
Jimmy (38): Svårt o förklara haha men i måndags står han med en tejprulle i handen så frågar Thord vad det är till. Så säger han det är...hum..ja..eh till en volvo! haha o var kommer den in i bilden då?


Finns några fler men det är bara extra jobbare o dom stackars praktikanter vi får in. Fick en ny idag, Björn typ 15 år efter halva dagen tyckte Mange det var slut med att vara försiktig med honom så då blev det Börje ist o
Ah shut up, börja jobba! Haha




 
                                                                                                                                                                    Love Tinna

I wanna be a rockstar




We all just wanna be big rockstars
And live in hilltop houses, driving fifteen cars
The boys come easy and the drugs come cheap

And everything is just like i want it..





Måndag igen =)

Måndag igen, skönt tycker jag för då kommer man tillbaka till jobbet o kan tjäna lite pengar plus att jag trivs bra här så det är himla kul!=)
Har haft en bra helg med roliga saker som hänt!
I lördags var jag på ripa o körde, gick väldigt bra men trött blev jag o har en hel del träningvärk nu :P haha
På kvällen fyllde Anna min kusin 18 så då fick vi ju gå ut en sväng o fira.. började hemma hos henne sen åkte vi in till Lund o träffa Baudin, Jimmy o Ramis från jobbet:) vi kom knappt in någonstans för det var 20 överallt haha men men fick en bra kväll ändå! Sen kl 3 fick min kära Martin rycka ut som chaffis=)

I söndags skulle han o tävla så då åkte han, jag, Kajsa o Karro till Knislinge och det gick jätte bra för honom:D
Körde till och med in på MAX drive in med häst transporten:P haha
På kvällen hade bara jag o Martin lite film o mys!

I morron ska jag till sösdala o träna för första gången på säsongen, dom har öppnat nu=) Ska köra med Sandra Karlsson som också ska börja köra SM i år. Ska bli jätte skoj!=)

 


                                                                                                                                       Love Tinna

Fy faaan

Är så trött på Sverige o allt här! Vill bara härifrån..
Nästan var som går bra men allra helst tillbaka down under!
Saknar aussie så otroligt!!
Allt var verkligen inte en dans på rosor där o det hände mycket SKIT som man inte ens vill nämna, ändå är det så mycket bättre där än här..

       VS     

Va fan gör man i Sverige kan man då fråga sig, ja inte vet jag man har kanske inte råd att bo någon annanstans jag kan ju säga att det gick en hel del pengar där nere men det var det värt!
Tror faktiskt att jag kommer flytta down under sen när jag kört vad cross jag ska i tävlings form & hoppas på att mannen jag möjligtvis har vid den tidpunkten vill följa med=)

Idag är det fredagkväll o vad gör jag hemma??
Inget o göra plus att jag inte kan gå ut för jag ska till ripa i morron o träna cross men det ska bli kul iaf!! Skulle regna hela dagen men vem fan bryr sig?
Sen har jag inte råd att ligga o köra till Hörby igen så jag fick bli hemma...
Ska ut med min kusin i morron hon fyller 18 så får väl ge henne en liten inblick i nattklubbarnas värld hehe ska bli kul iaf=) Vet inte vart vi ska, Lund kanske tror att Baudin skulle ut ocksa så då får vi ju ta ett par drinks med honom & han kanske skulle ha med sig Jimmy o Marcus så det kan bli stora fester :) haha
Kul kul! =)

Ny favorit låt nu: Lifehouse - Somewhere in between


Sen så var det..


Martin Risberg VS Tinna Lindgren
Hästar
VS Motocross
Bondgård på landet
VS Storstadsliv med lägenhets dröm
Mamma handlar allt
VS Älskar o shoppa
Supa minst en gång per helg
VS Träna seriöst mot något stort
...
Kärlek? VS Kärlek?
                                                              




Livet<3

Såja nu har man kommit igång med allt, jobb, träning osv! Skönt? Jaa:)
Började med träning förra veckan lite, sprang ett par gånger o sen cross i Anderslöv lördags! Riktigt kul var det o riktigt geggit men det gillar vi:D Sen fick det bli vila i söndags med värsta träningvärken! Haha gött.
Har tränat faktiskt varje dag denna veckan o två ggr i går:) Man måste ju börja ta igen det man missat men känns som kondisen är på -120 % haha aja den komer väl, får bli vilodag idag iaf!

Började jobba på   i tisdags faktiskt så det är skönt att man kan börja tjäna lite pengar:) Men det
känns ju att man är lite tröttare nu när man börjat med allt efter 4 månaders semester :P haha..
Har vart en ganska stressig dag på jobbet idag ocksa, alla ska ringa på en gång:P men men så har man något att göra. =)

I morse när jag skulle köra till Lund så körde där ut en traktor med bajs spridare mitt framför mig så jag fick köra i 10cm BAJS!! Uh blää! Jävla idiot.. OCH stackars min bil!!!
O när jag ska hem så möter jag en lastare med en personbil bakom o såklart skulle den bilden köra om honom precis mitt framför mig så jag fick tvärbromsa annars hade jag nog vart död nu! Också en jävla idiot.. Suck!

Fick höra en kul sak idag! "Du är en talang och har potential att bli snabb" 
Det piggar ju upp en=)


Aaja ringde igår också, var himla längesen vi snackade, måste verkligen ses snart alla tre!!!




She is a diamond, i'm a stone
I come from nowhere, she's been to Rome
Her daddy's a lawyer and mines not around

She has good manners, I'm rough all around.

Well, you can come from something, you can come from nothing
You can be a princess, you can be a working man.


But in the end..
We all want something else, we all want something we cant have
We all want something strange to us
Mabye a roll in the dirt or it's a seat in first class..

Well, you can spend your whole life looking for something

Something that might be right in front of your eyes

But you'll be looking for something else, you'll never find..

We all want something we can't have..






Fel vid registrering, Rubriken får inte bestå av enbart blanktecken.


Jag blir som helt förtrollad!
I know that i'm losing my mind and i konw that i'm waisting my time..



image154


RSS 2.0