SM poäng & oförglömlig bankett

Idag blir det 50% av det som planerna såg ut...
- Jag är fruktansvärt bakis efter SM banketten igår men det gör inget för det var ännu en oförglömlig bankett! Det är helt klart årets höjdpunkt asså. Igår gick ju finalen på Tomelillas svampa banan o banketten vart på Tingvalla så kl 11 vart det ju öppet för allmänheten o då kom ju fler man kände nu när det vart så nära=)
Det är så jävla kul o festa med cross folk - snacka om ös det blir! Alla är super glada, svinar o har bara så himla kul.. Jag, Sanna Millberg, Sofia Sjöberg o Linda Widersröm hade sjukt kul på dansgolvet :D

- Jag är nöjd med Lördagens resultat faktiskt :D Tog mina första SM poäng! Det är dom 20 första som får poäng o flera ggr har jag blivit 21:a så mitt mål med säsongen vart ju o ta poäng vilket jag gjorde igår.. Blev 19:e i första efter jag bromsat stopp i den j*vla backen på baksidan. den vart ju fruktansvärt hal efter allt regn o så. sen i andra så hade dom flesta tjejerna svårt att komma upp för nästa backe, den är brant o riktigt stenig o hal så dom flesta ramla där. Tror där låg typ 8 st på en gång :P ramlade själv där en gång men då vart jag nästan ända uppe o där stod Bus, Martins kusin som funktionär så han hjälpte mig=) Tack! Kom iväg snabbt o i mål på en succé placering för mig.. 14:e plats! Det innebar 7 härliga SM poäng o totalt 9 poäng för dagen. Totalt i hela SM serien vart jag på en 30:e plats vilket jag är väldigt nöjd med eftersom jag har vart skadad halva året så har ju bara kört 2 och en halv tävling av 6!

- Träffa Slelin idag vet jag inte hur det blir, själv får jag nog inte köra bil på hela dagen! :P

- Ngn cross åkning för Martin blir det nog inte heller.. bara regnar ju sen vill jag inte förstöra min nya plast o mina nya dekaler heller ;) hehe


Nu idag ska jag bara ta det så lugnt som jag kan, boka biljetten till aus o ringa till Alexandra o säga "I did it!" haha

! - When others give upp I give more!

Snart Takida

Igår vart jag o tränade på sturup igen. Det var riktigt halt men roligt!=) längesen det gick så bra, om det har gått så bra någon gång..
idag, i morron o fredag blir det bara jobba hela dagarna.. vet inte när jag ska hinna packa till helgen! Måste nog be mig ledigt fredag kväll så jag hinner till tomelilla o gå banan.

På söndag ska jag:
Vara bakis
Förhoppningsvis vara nöjd med lördagens prestation
Vara med min älskade Slelin
Köra cross med Martin:D han har lovat o testa!

Och nu börjar nedräkningen till fredagen den 5 oktober.. Då spelar Takida i Malmö och jag ska dit!=) 



! - Glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya.

Sturup

Jaha då sitter man i Lund o jobbar.. Trivs faktiskt här, bara sitta o ringa runt o prata med en massa människor=) sen är här en sån kaffemaskin men varm o'boy o kaffe.. Gratis :P

Skulle egentligen skrivit igår men var såå himla trött så blev inte av..
Tävlingen i helgen tog nog på krafterna men det gör inget vila kan man gör någon annan gång, gick ändå så bra=) Vart riktigt kul o köra o blev trea i B-finalen så fick komma på pallen o få pris för första gången på typ två år. Någon gång ska väl träningen ge resultat!
Så ikväll blir det nog träning på sturup igen=) så man är i fin form för SM finalen i Tomelilla till helgen.. Måste erkänna att jag inte riktigt gillar den banan för där är såna hemska backar o jag är höjdrädd :P haha men det ska väl lösa sig. Sen på kvällen är det ju banketten o då blir det party :D

Nej nu ska jag jobba vidare men kommer nog lite bilder senare=)

Fredag

Jaha då var det fredag redan.. dagarna går så himla fort tycker jag! Fast fredag är skönt =) och i helgen är det tävling! kommer bli gegga då med så mycket som det regnat i veckan. Men ska bli ganska kul faktiskt, ser ut som jag kommer vinna tjej-klassen i sydcupen=)

Nej nu ska jag till mormor o hjälpa henne med maten till hennes födelsedag i morron, GRATTIS mormor! =)
Ha en super bra helg så kommer det förhoppningsvis något kul här på Måndag.. På måndag börjar jag förresten jobba på Vianor express i Lund! Sveriges största däck kedja..


Varför ska du komma tillbaka nu o göra allt svårt.. Jag vill inte ens se dig!



! - Man vet inte vad man har förrän man förlorat det...

Brrrr

Varför ska det vara så kallt? Var på fritis idag på Emilia skolan o vi hade utflykts dag.. brrr! Tyckte jag hade hur mycket kläder på mig som helst men frös ändå.
Blev träning direkt efter så jag blev lite varm o nu är man bara hemma om o käkar innan det är dax att åka till nautilus o jobba till 9.. =)

Varför hittar man på saker o sedan går runt o sprider ut det?
Är så jävla trött på folk nu, är det roligt att försöka förstöra för andra eller!?




! - The harder one must work for victory, the more that victory means


Igår var ingen vanlig Söndag

Igår var det Söndag och idag är det Måndag.. bara till att innse!

Fast igår var ingen vanlig söndag för det var SM i Borås:) Det regnade oavbrutet hela dagen från det att jag sprang banan halv 7 på morronen tills vi åkte hem vid 5 på kvällen. Men som sagt efter regn kommer solsken o det var precis vad det gjorde typ efter 5 på kvällen :P Men det var en hyfsat bra dag iaf, träningen gick skit bra o gillade banan som fan för då kunde man åtminstone känna hur det egentligen var när det inte bara var ler välling.. Tidskvalet gick inte lika bra men kvalade in på en 26:e plats så jag kom ju med. Sen började banan bli riktigt geggig o när första heatet gick så var banan redan väldigt svårkörd! Nästan alla ramlade överallt utom jag som inte ramlade en enda gång :D Riktigt nöjd var jag. Blev 21:a vilket är bästa resultatet i SM hittils (har i och för sig inte kört så många men ändå) Nästa heat fick jag också känna på svårigheterna där jag ramalde 4ggr. Det var inte världens lättaste när man sjönk ner en halv meter haha dom fick vara två vuxna gubbar för att dra loss min hoj ena gången:) men men det var roligt iaf..

Startrakan var nog minst geggig av hela banan, bara lite blöt men hade inga bilder på dom värre delarna..
image9

image10
(tröjan har varit vit, med en fisk på)

Och som sagt var det ju ingen vanlig söndag igår.. Maritn har kommit hem från cypern o vi sågs igår för första gången på en och en halv vecka :D Egentligen ville jag inte ligga brevid honom för han är ju helt brun, men jag får väl gå o sola.. haha


! - Your touch makes it hard to breath

Klassfest, Ullared & SM

Igår var det klassfest o nästan alla från BF3SMB var där:) Såå himla kul verkligen måste vi göra fler gånger, tror nog att vi är den bästa klassen i världen för alla kan ha kul med alla! Vi åt kladdekaka med där det stod BF3SMB med smarties och jätte goda muffins. Sen hade vi våra bf lekar o gissa vad.. Jag var bäst på att göra "blowjob" haha.. Tusen gånger tack Emmi som fixa det, nästa gång får någon annan göra det (jag kanske:)) o hoppas det blir snart..

Idag ska vi köra till Borås och på "vägen" ska vi såklart köra in om Ullared :D var längesen jag var där nu o ska bli jätte kul! efter det bär det av mot Borås där vi måste vara innan 6 ikväll för anmälan och besiktning av hoj! Sen i morron smäller det:) 5:e del tävlingen av SM i motocross och jag är verkligen nervös! Har ju bara kört en halv  i April :P Så håll nu tummarna att jag kvalar in och att ingen kör över min fot igen..


! - Don't be afraid of what you are!

Yeeeesss :D

Kollade min mail nu och hade fått från Austaliensiska ambasaden: PERMISSION REQUEST - We hope that you enjoy your stay in Australia! :D Fan va glad jag blev nu! Detta betyder att jag får bo o jobba i Australien i 6 månader. Planerar att åka i början av november o sen stanna där hela den tråkiga kalla vintern tills värmen kommer igen..

Nej nu ska jag till Emiliaskolans fritis o jobba innan jag ska vidare till Nautilus, sen ikväll är det klassfest:) ska bli himla kul att träffa alla igen!


Love Tinna



! - Man kan inte upptäcka nya oceaner om man är rädd för att förlora kontakten med land!

Next stop Australia

Idag har jag tagit det lugnt hela förmiddagen, varit i Eslöv o handlat till mamsen o så. Sen såg Sanne mig men jag såg inte henne så jag han köra hem :(
Sen var det dax att börja jobba på gymmet ved fyra, skulle haft en assistans 16.00 o en provträning 16.30 men ingen av dom kom så har haft jätte tråkigt hela kvällen!
Men nu när jag kom hem blev allt super duper bra för jag fick ett sms från Martin o han skrev att han saknade mig enormt mycket! Jag blev såå himla glad :D Sen satte jag o pappa oss vid datan och ansökte om Australien visum så nu är det betalt o allt, hoppas bara det blir godkännt! LÄNGTARRR!!!

Nej nu ska pappa ha datan för han ska anmäla mig o Johan till sydcupen i Limhamn nästa helg:) ska bli jätte skoj! Där ska det bli kräftskiva med Kevin o Frazze o dom sen får jag ju träffa Alexandra också:D evigheter sen vi sågs nu tycker jag! Saknar dig<3 hoppas glasskillen är där också så du har något att spana in:P HAHAHA!


Natti Natti

! - Om du vill ha en regnbåge, så måste du stå ut med regnet.

...


Sluta aldrig önska
Sluta aldrig be
Sluta aldrig hoppas
Under kan ju ske...



Nu är det verkligen höst..

Var nyss ute o gick med hunden och la märke till att nu är det verkligen höst asså! Känns på mornarna också när det är typ 5 grader ute o sen regnar det ju hela tiden!
image6image7


Tänk att Sniff aldrig kan hålla sams med skatorna, men det är klart jag hade också blivit irriterad om dom hade varit i min matskål o hackat för att jag ska tro att där finns mat! Sen HATAR jag i och för sig fåglar över allt annat också! (Även Sandrys Melvin fast jag inte träffat honom..Sorry Sandry)

! - Is heaven stil open for me?

Aah yesterday was a bad day..

Igår kväll kändes allt verkligen bara ööh.. Vill aldrig mer ha en sån dag till i mitt liv, fast det kommer nog tyvärr igen!

Idag är en lite bättre dag faktiskt, fick sova till halv 11 (inte för att det hjälpte är lika trött ändå), börjat använda min nya mascara men hade verkligen ingen ögon-dag idag =/ Halv 12 började jag jobba på fritis i norra rörum! Älskar verkligen att jobba på fritis för:
1. Där får man spela spel och leka med lego (byggde en asfräck racerbil idag)
2. Mellis (mellanmål)
3. Känns bättre än att sitta i en sandlåda med ett barn man knappt kan prata med

Nu är man hemma igen och får väl tvätta min hjälm o städa lite innan jag börjar jobba igen. Ska till Nautilus kl 18 och ha en provträning :S nervös! Dino ringde förut o sa att jag behövde träna för han skulle snart skicka iväg mig på instruktörs utbildningen :D

Nej nu är det dax att röra på sig, kanske slå en pling till Elin 1 också;)


Då blev det en blogg ändå!

Tänka sig att Tinna Fredrika Kristina Lindgren också har fixat sig en blogg nu, trodde jag aldrig. Men sitter hemma idag och det är VÄRLDENS tråkigaste väder ute och är sjuk så vad ska man göra då??
Förstår mig ju inte så mycket på det här så kan nog kanske behöva en del hjälp att fixa den! :P

Sitter o dricker varm o'boy, lyssnar på musik, saknar o vill träna.. -Avslappnande vs Deprimerande!

I och för sig är o'boyen o musiken positiv men tänka sig att jag saknar dig så mycket, visste att det skulle kännas tomt efter att träffats nästan varje dag sen studenten typ men denna saknaden är faktiskt inte till att leka med :( Vill också vara på Cypern med dig..!
Skulle vilja träna men så är det ju den där foten.. Som var bra ända tills 29/4 då någon hade problem att förstå världens enklaste regel som att det ligger någon på banan när det är gulflagg! Nej men då gasar vi lite till o bryter Tinnas fot istället :O När gipset väl åkte av gick det väldigt fort att bli nästan återställd o allt kändes bra tills 26/8 då någon annan får för sig att köra på mig fast denna gången låg jag inte ens ner.. Så nu kan jag inte springa eller anstränga foten utan att den svullnar. O i helgen på tävlingen när jag pratade med sjukvårdaren sa han att jag inte skulle träna på två veckor, hur ska det gå när jag har SM till helgen? Bullshit!

Faan vad det regnar asså=/ men finns en positiv sak med det också..bilen blir ren! haha
Nej om man skulle ta o uppdatera nyheterna på hemsidan.. ta en titt vet ja www.lindgrenracing.se
Sen blir det nog sängen ska ju till gymmet sen o jobba!
Älskar                            
! - You can never be where the rainbow´s touching the ground.. (längtar tillbaka till Danmark)

RSS 2.0