Längesen

Nu vart det längesen jag skrev.. Men ska försöka dra det lite kort iaf!
Idag är det 12 dagar kvar tills jag åker, det innebär att om exakt två veckor sitter jag i minst 25 graders värme o saknar alla här hemma men har det troligtvis himla skönt :D

I Fredags körde jag till Eksjö för att spendera min helg med Alexandra Olofsson! Världens goaste tjej! Vi har såå kul tillsammans. Bilfärden upp var beräknad till 3 timmar men slutade på 4½ :S Växsjö kan vara lite svårt att hitta i.. Det blev en lugn fredags kväll för att förtsätta lördagen med några kompisar o ett par glas:) Det kom lite fiddy kompisar dit också o dom hade sina fiddy hojar i bussen som stod parkerad utanför huset i ett finare villaområde. Helt plötsligt får dom för sig att gå ut o starta upp. Tobbe som får igång sin håller stumm gas i typ två minuter tills grannen kom o Oskar som bodde där fick skiten:
- Oskar jag tycker det är tråkigt att dina föräldrar ska behöva skämmas över dig!
Oskar som någon dag innan hade hälsat på grannens barn hade fått som svar:
- Mamma säger att jag inte får prata med dig för du är ond..

haha som vi skratta! Men det ska tilläggas att grannarna i fråga är med i någon typ av pingströrelse :P

På söndagen vart det en riktig slappe dag för att jag sedan på måndagen åker hem. Utan att åka vilse=) Ett litet stopp i Värnamo för en shoppingrunda! Behöver ju fylla upp sommar klädesförrådet :P
Igår som i själva verket känns som förrgår när jag kom hem körde jag en sväng till Martin o en sväng till Elin 1:s nya fiina lägenhet!

I morron ska jag simma lite i nya hellen sen fixa massa saker o efter det ta tåget till Lund o köpa ny digitalkamera eftersom jag blev av med den gammla:( Efter det ska jag till Rebeccas lägehet. Hon, jag o Anna ska käka lite o snacka mycket=) Längesen man såg dom också!



! - Även en trasig klocka går rätt två gånger om dagen!

skit

Det funkar ju inte att lägga in ett inlägg!

Ja

Känns som jag bara försöker o försöker men dörrarna vill inte öppnas!
Varför?
Vill faktiskt inte att det ska vara såhär..

Nej

Lugn helg - bröllop i lördags var det enda som gjorde något av helgen..
Fredags var det tänkt Helsingborg med Danne Ponken o Holmåker men tjejen fick dom inte tag på så det vart inställt.
Lördagen sov jag länge gick upp o togen morgon promenad sen började jag på håret..
kl 18.00 började middagen o jag kom vid barnbordet.. ingen sa någonting under hela middagen:(
Blev iaf dans sen så då blev det roligt.
Mindre roligt var att jag blev av med min kamera o mammas sjal!
Söndagen tillbringa jag i sängen tills kl 17.00 (kunde inte gå upp innan) gick sen en runda till åkern där stubbaracet ska gå nästa lördag för o kolla slingan. Ska själv inte köra eftersom jag ska till Eksjö o hälsa på Alexandra:)
Efter det tog jag tipset om att man ska äta glass när man är bakis o körde till rasten o köpte glass det var det första den dagen som inte kom upp igen men sen mådde jag bra faktiskt..
Kunde verkligen inte somna igår efter att ha sovit hela dagen!
Har iaf haft en sjukt mysig helg med Martin :)

Idag ska jag bara jobba på nautilus ikväll har en hel del att göra här hemma så det får räcka. Skulle behövt springa en runda men känner mig inte alls taggad på att träna längre, känner mig inte alls taggad till något faktiskt är så trött på allt nu!
Men det är väl såna perioder man ska ha ibland.. I guess!




! - Soon you'll see that nothing is ment to be!


Så fint!

Idag är det bara 24 dagar kvar tills jag åker! :)

      

     

  

Beslutsångest

Igår jobbade jag morgon..skönt! Efter det var jag med Sara Christensson. Riktigt kul vi har inte setts sen högstadiet! Vi var i lund o kolla klänningar till mig, ska ju på bröllop på lördag men vet verkligen inte vilken jag vill ha =/ Köpte en siver grå när jag var inne i måndags men mamma tyckte den var sådär hon tyckte jag skulle ha en annan gå med blommor o sidenband runt magen.. Vi får se ska in med henne på fredag så får bestämma mig då!
Idag har jag ringt massor o fixat lite saker inför resan mot - Australien! Det tar mer tid än man tror.. men ska bli såå sjukt kul=)

Nu ska jag åka o hämta lite saker till hojen sen till 9:e o träna sen jobba ikväll. Har inte fått något nytt på vianor denna veckan:( men troligtvis nästa för jag prata med Bengt där igår o han sa att det börjat ringa en del! :D Hoppas!

Ska skicka tillbaka mina filmer från lovefilm.se idag också o få hem ett par nya=) Längtar!





! - Det kan vara svårt att bli riktigt nöjd.. Det är så lätt att fantisera

Swisch

Mina tankar är som en stor orkan och
I'm standing right in the eye!



image15

Väntans tider..

Igår hade jag min sista dag på Vianor i Lund :( JÄTTE TRÅKIGT! Men förhoppningsvis blir jag anställd på nytt till måndag=) KUL! Jag trivs så himla bra där, man längtar liksom inte hem.. Thord ska ringa idag om hur det blir!
Denna veckan har vart tuff börjat 8 varje dag o jobbat till 9 på kvällen men hoppas att den ger bra pröjs! Igår vart Baudin från jobbet o tränade med mig på Nautilus, kul att ha någon som peppar lite ibland! Idag blir det nautilus för hela slanten o inget vianor ju.. inte lönt att köra dit emellan. 

så nu ska jag:
- gå en sväng med Sniff
- packa inför sista tävlingen för säsongen som är i morron=) gött att det är slut nu faktiskt har vart varenda helg utom två sen midsommar typ!
- duscha
- restan har jag glömmt hoppas jag kommer på det sen :P

Har iaf nyss vart hos mormor o morfar o deras Gustav=) han är sååå söt. Jag borsta o klippte honom så nu är han också fit för fight när han ska ut på sin första cross tävling i morron på tomelilla. haha

image11

Efter jag jobbat blir det tomelilla o Stefan o dom kommer ju ner så en film o lite glass blir det nog också=) Som uppladdning för morrondagen. Sen i morron är det till o ut i dyngan men det är lite synd med min fina hoj ju :P

image12       image13



! - The fairytale gone bad

=/

Bra eller dåligt.. Både och! Denna helgen har varit super bra men på samma gång hemsk! =/
I Fredags hade jag en super dag på jobbet ville inte åka hem hehe. Vi klarade nästan hela "Vem vill bli miljonär?" på Thords mobil fast Jimmy sabba i sista sekund! :P Sen tyckte jag Baudin kunde följt med på Takida konserten men han trodde inte han gillade sån musik.. HALLÅ! Finns det något bättre!?

På kvällen skulle jag som sagt se Takida med Ania o Joanna=) Jag vart helt säker på att dom spelade i malmö o jag som skulle köra själv o möta upp dom där körde till malmö sen ringde jag o frågade vart dom var. Amen Tinna det är i Lund ju! (Pinsamt!) hehe. Körde fel innan jag kom till Lund också.. vart ute vid nova o snurrade :P Äntligen framme vart det jätte bra!
Efter körde jag o sa hej till Baudin innan jag skulle ut i ödemarken o hämta Martin.. Det vart utanför hörby någonstans.

Lördag morgon åkte jag med mormor o morfar till Kalmar. As trött vart jag! Körningen sög o jag körde som en sopa! Men men alla kan väl ha en dålig dag. Jag hade mest poäng av MX-Girls o trodde därmed att jag skulle vinna men helt plötsligt räknades poängen för Kajsa som kör i lilla klassen o inte MX-Girls in så hon vann. Jag har ju bara kört halva säsongen eftersom min skada.. aja jag blev lite sur för jag bara kom tvåa o gick banan. Då kom en kille i traktor o jag fick köra o jämna banan så nu har jag kört traktor också=)
På kvällen vart det lite fest för föräldrarna men vi undomar skulle ju köra dagen efter. Men jag, Andreas o Freddie joina o dansa hela kvällen.. Skit ball hade vi :D Fast pappa hade nog roligast för han dansade på borden hahaha!
sen blev jag av med båda min berusade föräldrar och gick o leta efter dom i hela depån till halv tre på natten så jag vart lagom trött dagen efter! Jag o Andreas körde lite fiddy sen körde jag ett speed cross heat innan vi körde hemåt.


På kvällen åkte jag till mormor o morfar för dom har köpt en liten hund=) Sååå söt den är, en liten bomulls hund på 12 veckor :D Ska passa han ikväll när dom ska pela bowling! Gustav heter han=)

Det har vart mycket blandade känslor denna helgen men hoppas på en roligare nästa! Nu är jag iaf på jobbet igen så det är kul.. får väl jobba lite! hehe


Tjao!

Ååååhh helt underbart

Var o såg Takida igår på mejeriet! Ah helt underbart var det, ville aldrig att det skulle ta slut. Dom är så jävla bra o mycket bättre denna gången än jag när jag såg dom i Malmö förra året! Efteråt skulle vi iväg o efterfesta med förbandet=) men jag som ska ta o åka till kalmar typ nu snart såhär halv 7 nästa morgon o tävla fick ju köra hem=( aja hoppas på fler tåg o LÄÄÄNGRE spelning nästa gång!





! - Hakuna Matata - inga bekymmer, man är lycklig var dag!

Can you see?

You don't even know the things I want you to see..

Jag skulle vilja tänka en underbar tanke,
men jag kan bara inte sluta
se allting svart!

Kanelbullens dag!

Idag är det kanelbullens dag då måste man ju käka några iaf!=) Jag har köpt till alla här på Vianor!
Trivs så himla bra här, så skön stämmning. Har nog till och med jobba här när jag kommer hem.. tur så var det fixat o man slapp tänka mer på det!

Äntligen börjar träningvärken sen i måndags släppa lite.. o det är skönt!! Har tränat lite till idag så det ska gå över o sen ska jag väl ta en runda på hojen ikväll med. Köra lite koner där hemma efter jobbet. I morron är det fredag o fredagar är heliga. Helig = Min vilodag :P

Hörde på radion förut att en man hade omkommit i en bygg-olycka i Malmö. Han hade blivit klämd under en fem tons trappställning och jag tänkte direkt om det vart pappa för han jobbar i Malmö så ringde honom men det vart det inte sån tur var.. Sen ringde jag Martin han är ju också i den branschen men som tur var vart det inte han heller!
Skulle inte klara av att förlora någon av dem!<3


I morron är det Takida :D
Lördag är det final i sydcupen, sen fest! =)
Söndag är det till badhuset relax :P
          =
Toppen helg!!!



Saknar mina älsklingar vart såå längesen vi sågs :( Måste ses snart! Det är så svårt när man jobbar o så på olika håll bara.. Elin, Sanne o Tinna förevigt<3

Världen är liten

Igår var en dag då det var fullt upp!
Börja dagen med att försova mig sedan till Lund o jobba. När jag satt där och ringde runt till våra kunder var där ett nummer som vart fel så jag kom till en resebyrå. Sån tur precis vad jag behövde=) sparade nummret för att sedan när jag kom hem ringa och fixa min biljett till Australien vilken är bokad och klar nu :D Den 11 November åker jag och den 14 Mars kommer jag hem. Men krukset var att jag ville ha den ombokningsbar fall jag ville stanna där längre och det kunde han Marcus göra som jobbade där. Vi kom även fram till att han känner båda dom från webzoo i Malmö som gjort våran hemsida! Världen är liten=)

Efter jag fixat min biljett tränade jag o passet bestod igår av intervaller i backe plus en hel del utfall, sittupps och ryggyft. Jag kan säga att jag är rejält öm i rumpan idag=/ Men det är rätt gött med träningvärk så man känner att man gjort något!

Idag ska jag först vara på Nautilus sen hem o lasta släpen o koppla den sen till Lund o jobba. Efter det var det tänkt att jag skulle till Anderslöv o köra men där vart stängt så får väl ringa Freddie Bengtsson o höra vart dom ska köra istället.. Den stackaren som missade att kvala in på SMet med bara en hundradel och få elit licens! Du får vinna J-klassen på sydcupen istället så ska jag vinna MX Girls, vi leder ju inför finalen nu i helgen=)


! - Motståndaren blir vad betraktaren gör den till..

RSS 2.0