Åsikter!



Varför är det jämt så att folk inte får ha sina egna åsikter!?
Samma som religioner, det ska väl alla få ha vilken religion dom vill utan att man ska se ner på en person för det!?
Man ska tycka om varandra för dem man är och inte för vad man tycker är bra eller dåligt, har för åsikter eller hur man ser ut. Man ska aldrig säga: jag tycker inte om kristna eller jag tycker inte om muslimer, eftersom det trolligtvis är deras religion eller åsikt du inte håller med om! Man ska aldrig dra alla över en kamm!
Samma med förhållande av olika sorter som vänskap eller kärlek. Man kan aldrig hålla med varandra på alla punkter men det är en sak man får acceptera och inte tycka personen helt plötsligt är korkad eller töntig pga vad den har för åsikt.
Alla är vi olika individer och ingens åsikt är mer rätt eller fel.
Bara för du tycker en sak behöver inte det vara mer rätt än vad någon annan tycker. Vi tycker olika saker är rätt och fel eller okej eller inte okej troligtvis beroende på hur man växt upp och under vilka förhållanden.

Så börja acceptera varandra och andras åsikter, religioner osv för hur hade världen sett utt om alla vart likadana o tyckt om samma saker!? Samma killar eller tjejer, bara en sorts mat, eller bara trivts med att bo på samma ställen.. Inget vidare va?


Alla är vi lika mycket värda!




Love Tinna ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0